.

Ha van pár perced, kérlek töltsd ki EZT az űrlapot. Teljesen anonim, de jobbá teheted vele a blogot. :)

2014. augusztus 19., kedd

The Social Media Book Tag | Borító vélemény | Bejelentés

Sziasztok! Ez a bejegyzés több részből fog állni, mint ahogyan a címben is láthatjátok. Az első felét Attila egyik videója (Ide kattintva megnézheted) inspirálta. A második része egy új könyv borítójának véleményezése lesz, a harmadik része pedig egy bejelentés. Szóval fogadjátok sok szeretettel. :D

I. THE SOCIAL MEDIA BOOK TAG

Twitter - A legrövidebb kedvenc könyved: 
Rick Riordan-től A csontlabirintus.#tömör gyönyör#

                    Facebook - Egy könyv, amit mindenki rád akart tukmálni:
Harry Potter és a bölcsek köve J. K. Rowling- tól. #tényleg mindenki azt mondta, 
hogy elolvashatnám már#

Tumblr - Egy könyv, amit még azelőtt olvastál, hogy menő lett:  
Cassandra Clare-től a Csontváros c. könyv. 
#még a film előtt olvastam#

Myspace - Egy könyv, amire nem emlékszel, tetszett e vagy sem:
Sean Stewart és Jordan Weisman közös műve a Cathy könyve 
#a történetre sem emlékszem, nem arra, hogy tetszett-e..# 

Youtube - Egy könyv, amit remélsz, hogy meg fognak filmesíteni egyszer:
Cassandra Clare-től - szintén - az Üvegváros 
#szerintem nagyon jó film lenne belőle#

Instagram - Egy könyv, aminek annyira szép a borítója, hogy muszáj volt felraknod Instagram-ra:
Maggie Stiefvater-től választottam a Lament - A látó szerelme c. könyvet
#mert szép, és felraktam instára# 

Goodreads - Egy könyv amit mindenkinek ajánlanál:
Az útvesztő - James Dashner-től
#mert tényleg mindenkinek ajánlom# 


II. BORÍTÓ VÉLEMÉNY

Már kitaláltátok melyik könyvről lesz szó, igaz? Hát persze, hogy ki! Külön posztot nem szántam neki, mert annyira nem hosszú róla a véleményem, és mivel már mindenki írt róla, ezért csak besűrítettem ide. FIGYELEM! EZ AZ ÉN SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM, SENKIT NEM KÍVÁNOK MEGSÉRTENI VELE, NEM KELL EGYET ÉRTENED VELEM ÉS - LEGFŐKÉPPEN - NEM SZERETNÉK VITÁT SZÍTANI. AMENNYIBEN TUDOD, HOGY NEM BÍRNÁD MAGADBAN TARTANI A ROSSZINDULATÚ, VITÁT GERJESZTŐ MEGJEGYZÉSED, KÉRLEK NYOMJ RÁ A JOBB FELSŐ SAROKBAN LÉVŐ PIROS X-RE. MEGÉRTÉSEDET ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSEDET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. :)  
Szóval ha minden igaz, már csak azok olvassák, akik kíváncsiak a véleményemre. Ha nem tartozol ebbe a csoportba, akkor megint felhívnám a figyelmet a sarokban lévő piros x-re. :) Szóval:

Leiner Laura: Késtél 


SERIOUSLY???!!! Ez mi? Övön aluli. Hát mi ez a borító? Mi? Most komolyan? Teljesen ki vagyok akadva.. A hangjegyes fekete háttér oké és még tetszik is. Megszokott Leiner Laura felirat, oké. Rózsaszín. Oké még eltűrőm, pedig utálom ezt a színt. NA DE AZ A MIKROFON? Hát az egyszerűen kiverte a biztosítékot. Hát ne haragudjatok, de ilyet én is tudok rajzolni. Ez a borító úgy néz ki, mintha azt adták volna ki feladatnak, hogy: "Nesze, ehhez rajzolj valamit 5 perc alatt." Hihetetlen, főleg az ASZ borítója után, ami egyszerűen meseszép lett, hát na, az után ez. Az Akkor szakítsunk borítójával Lauráék magasra helyezték a lécet, a mostani borítóval pedig szemmel láthatólag nem sikerült überelni. Szóval ha megvásárolom a könyvet, akkor az biztosan nem a borító miatt lesz .... 

A történetre viszont kíváncsi vagyok, mivel a főszereplő lány neve Rebeka - ami a kedvenc lánynevem a Laura után - és valószínűleg zenés lesz a könyv. De mivel ez egy sorozat lesz, felmerül a kérdés, hogy a többi borító is ilyen lesz? 


III. Bejelentés 

A bejelentés pedig a következő: a blogot holnap lakatolni fogom. Ami azt jelenti, hogy holnap dél körül deaktiválom a blogot, szóval ti nem fogjátok látni. A lakat feloldására pénteken (08.22) kerül sor, ha minden jól megy pontban 12:00-kor. A lakatos időszakban új külcsínt fog kapni a blog és mire újra megnyílik előttetek - ha minden jól megy - egy új poszt is fog várni rátok. :) Szóval a következő pár napban nem fogjátok látni a blogot, de semmi pánik, pénteken jövök. :) Ennyi lett volna mára, köszönöm mindenkinek aki elolvasta. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése