.

Ha van pár perced, kérlek töltsd ki EZT az űrlapot. Teljesen anonim, de jobbá teheted vele a blogot. :)

2014. március 31., hétfő

Pierdomenico Baccalario: A szikla őrei (Ulysses Moore 5.)

Sziasztok! Nos, igen - igen! Tudom.. Ne is mondjátok.. De hoztam!.. Szóval, na szóval itt van! 


Pierdomenico Baccalario: A szikla őrei

Ki is valójában Ulysses Moore? Jason, Julia és Rick már-már megtudják az igazságot. Azonban Oblivia és Manfred is, aki túlélte az újabb zuhanást a szikláról, azon ügyködnek, hogy tervüket véghezvigyék: be akarnak jutni a Villa Argóba, hogy átmehessenek az Időkapun. Ahhoz, hogy megállítsák őket, a három gyereknek meg kell találnia Black Vulkánt, Ulysses régi barátját, aki a kilmore cove-i vasutat irányította, és akinél az Első kulcs van. Ezért egy újabb utazásra készülnek a gyerekek. Irány: a 12. század, az örök ifjúság kertje.

Véleményem: 

Most érkeztünk el odáig, hogy letehetetlen, izgalmas, félelmetes. És még mindig annyi a kérdés!
DE! Kiderült, hogy ki is Ulysses Moore, mi lett a Banner fiú apjával, hogyan akarják kiiktatni Obliviát, mi van az Első kulccsal. És vajon ki visz mindig friss virágot, Penelope sírhelyére?
Nem tudom, mit is írjak, mert vagy agyon spoilerezem, vagy nem tudok mást írni. Az izgalmas, éstetszett, kifejezések nem elegek, közhelyesek és sorolhatnám. Nincs erre megfelelő szó, az tudja milyen, aki olvassa. És remélem, hogy egyre többen fogjuk olvasni.
Amit viszont sajnálattal látok, hogy kevesen olvassuk, legalábbis a Moly statisztika szerint. Pedig olyan sok kis srác kezében látom, mikor jönnek ki az Alexandrából, egy-egy kötettel a kezükben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
5 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése