.

Ha van pár perced, kérlek töltsd ki EZT az űrlapot. Teljesen anonim, de jobbá teheted vele a blogot. :)

2014. február 15., szombat

Meg Cabot · Kim Harrison · Michele Jaffe · Stephenie Meyer · Lauren Myracle: Pokoli báléjszakák

Sziasztok! Igen, van elmaradásom, na de most pótolom! :D 


Meg Cabot · Kim Harrison · Michele Jaffe · Stephenie Meyer · Lauren Myracle: Pokoli báléjszakák

Áll a bál, de para! Az öt izgalmas történet középpontjában a bál áll, pontosabban afféle para-bál, ahol aztán pokoli táncot lejtenek mindenféle lények. Délután, amikor még azon görcsöltél, hogy kétballábas vagy, és leginkább a ruhásszekrényed szegényessége aggasztott, eszedbe sem jutott, hogy maga a Nagy Kaszás visz majd táncba… Márpedig ő nem azért kért fel, hogy a toiletted dicsérje… Némely estély akciódússá fajul, olykor kivégeznek egy harapós kedvű vámpírt, angyalok csapnak össze démonokkal, szóval valamivel izgalmasabbak, mint egy retro öltönyös DJ szövegelése, és a lakásból sem kell kimozdulnod. Az ajtóval ne bajlódj, vagy bejönnek, vagy nem… Szóval, engedd el magad! Rémes estéd lesz!

Véleményem: 


Kezdve azzal, hogy öt történetből áll, na jó, ez még nem nagy probléma, de hát, hogy mind más írótól?
1., Az első történet Meg Cabot: A pusztító lánya 
Hogy mit vártam Meg-től? Hát ennél többet az biztos! Olyan pokoli volt az az éjszaka, hogy kedvem támadt izgulni… SE!! Semmi izgalom, semmi horror.. Semmi!! Szóval most mi az, hogy megöltünk egy vámpírt? Nagy cucc! Erre a történetre 5/1 pontot adok.
2., A második történet Lauren Myracle: A virágcsokor 
Az írónőtől még sosem olvastam, de nagyon tetszett! Jól ír, és a történet izgalmas volt, a virágcsokor sok szerepet kapott, és meg kell vallanom, mikor Will meghalt megijedtem, de kiderült, hogy mit festett fel. Oh, milyen romantikus, kár hogy meghalt! – Gondoltam.. És akkor mikor jött a feltámasztás.. WOW Az nagyon zsír volt, meg kell mondanom aznap este rá sem mertem nézni az ajtóra. Szóval ez nagyon tetszett. :) Erre a történetre 5/5-öt adok! :)
3., A harmadik történet Kim Harrison műve volt. De hogy ez a nő mit művelt!
Erre a történetre sok mindent nem tudok mondani, egyszerűen: unalmas és sablonos volt. Most örüljek, hogy Barnabas-sal ez lett a vége? Egy uncsi romantikus valami.. Blöáhh.. 5/3

4., A negyedik történet Michele Jaffe alkotmánya volt.
Nos ez volt a leghosszabb mind közül, de mégis ez tetszett másodszorra a legjobban. Jó volt ez a nyomozós, kiszabadítós, furfangos, csavaros kis történet. A vége… Huhhh.. Az volt a meglepii.. :D A doboz.. Most akkor részletezzem, hogy mit művelt Sibby? Tetszett azért, 5/4.
5., És végezetül a második legrosszabb alkotmány, Stephenie Meyer nevét dícséri(?)
Lényegében egy fölösleges történet, mert úgyis Happy End lett a vége, hiába akart mást a gonosz kis tüzes démonunk! Gabe egy angyal, tehát mindent elrontott kijavított! 5/2
Összegzés: 1-5-ig bármilyen pontot kioszthatunk, ebből látszik, hogy van nagyon jó, nagyon rossz, és semleges! Mindez persze csak az én véleményem. Egy biztos, a második történetet egyszer még biztos újraolvasom! :D Meg talán még Csók és ármány-t is. :D a 4.-et Mindebbe az a tanulság, hogy a kedvenc íróid is tudnak rosszabbnál rosszabb történeteket írni!

3 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése