.

Ha van pár perced, kérlek töltsd ki EZT az űrlapot. Teljesen anonim, de jobbá teheted vele a blogot. :)

2014. február 1., szombat

Cassandra Clare: Az angyal (Pokoli szerkezetek 1.)


Sziasztok! Újra itt vagyok! Méghozzá a következő könyvet fogom értékelni:

Cassandra Clare: Az angyal


A mágia veszélyes
– de a szerelem még veszélyesebb!
Amikor a tizenhat éves Tessa Gray megérkezik a viktoriánus Angliába, valami rettenetes vár rá a londoni Alvilágban, ahol vámpírok, boszorkánymesterek és más természetfeletti lények járják az utcákat a gázlámpák alatt. Tessának nincsenek barátai, és egyetlen pillanatra sem érezheti magát biztonságban, ezért menedéket kér az Árnyvadászoktól, akiknek egyetlen célja, hogy megszabadítsák a világot a démonoktól.
Ahogy egyre mélyebben merül el a világukba, a lány azt veszi észre, hogy egyszerre varázsolja el két legjobb barát, és nem sokára rá kell döbbennie, hogy a szerelem a legveszélyesebb varázslat mind közül.
„A Végzet Ereklyéi olyan mesevilágot fest le, ahol imádnék élni. Csodálatos”
Stephenie Meyer, a Twilight szerzője
Véleményem: 
Az első háromszáz oldal dögunalom, a maradék izgi… 
Attól függetlenül nem rossz, de nem is jó könyv! Remélem a második kötet jobb lesz, hiszen mindenképp elolvasom. Remélem nem kell majd benne csalódnom. Megmondom őszintén megfordult a fejemben, hogy félbehagyom, de nem tettem. Will egy igazi paraszt. Sajnálom szegény Jemet, hogy betegeskedik. De én egyenlőre maradok Jem párti. :)
UI: Sajnáltam mikor Thomas haldokolt, de az a rész mégis tetszett, mikor Will elbúcsúztattak „Üdvözöllek, s búcsúzom” és megszólalt Thomas, hogy ő nem árnyvadász.. ):) Ave…

3,5 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése